جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: Influence of Moisture Content, Variety and Parboiling on
موارد یافت شده: 1
1 -
Influence of Moisture Content, Variety and Parboiling on
Milling Quality of Rice Grains
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
ایزوتوپ
تفکر انتقادی
زنجیره تامین سبز
پویا
سیب
سیب
احسان سلجوقی
مهندسی کامپیوتر
اینترنت
امنیت
رضا پیش قدم
برادران رحیمی
کارکرد تئوری شناختی اجتماعی
امنیت
جداسازی گاز
اگزرژی
تقلیل فشار گاز
مرتع داری
زبان و ادبیات انگلیسی
شبکه های عصبی
مرتع و آبخیزداری
روحی گل
روحی
سیستمهای اطلاعاتی
مدرسه
زلزله
برشی فولادی
سلطانی
Tahani
cultural intelligence